Hoogste rente spaarrekening voor kinderen

Hoogste rente spaarrekening voor kinderen

Ouders hebben mooie doelen voor hun kinderen in het leven. De studie voor uw kinderen veilig stellen en misschien ook helpen bij het kopen van hun eerste huis. Uw geld laten groeien, is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. De spaarrentes zijn historisch laag. Wanneer u wilt sparen voor uw kind, hoeft u voor de hoogste rente zeker niet aan te bellen bij uw bank.

Een deposito rekening biedt op dit moment maximaal 2% rente, waarbij u tussentijds niet eens aan uw eigen geld kunt komen wanneer dat echt nodig zou zijn. De inflatie is in 2019 gemiddeld 2,6% en dat helpt uw koopkracht zeker niet vooruit. U bent dus echt water naar zee aan het dragen. Kijk eens naar de echte kracht van tastbaar goud in de portefeuille voor langetermijndoelen. Met goud behoudt u de koopkracht van uw vermogen, u ziet er dus niet verdampen en u maakt kans op mooie gezonde winsten.

 

Inleg

Vanaf €25,- per maand kunt u deelnemen aan het Kinder Spaarplan.

Looptijd

Het Kinder Goud Spaarplan loopt automatisch af op de 18e verjaardag van uw kind en heeft verder geen verplichte minimale looptijd.

Winst

De ingekochte korting geeft naast het gemiddelde resultaat van goud van 9,37 procent per jaar een extra ingebouwde winstresultaat van 3% per kalender jaar en nog eens 0,5% loyaliteitsgoud per maand vanaf het moment dat u voor € 3000.- reeds goud hebt ingekocht.

BESTE PRIJZEN

UW BESTELLING IS ALTIJD VERZEKERD

WERELDWIJDE VERZENDING

BEL, MAIL OF LIVECHAT MET ONS

De waardering van www.goudbarenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 21 reviews.
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.