Over Goudbarenkopen.nl

Goudbarenkopen.nl is opgericht in 2017 door Rob en Maarten en is een webwinkel die uitsluitend online goudbaren verkoopt. Wij verkopen online 24 karaat puur fijn goud vanaf 0,1 gram tot 100 gram.

Maarten: Goud is onze passie en het bereikbaar en betaalbaar maken voor iedereen is onze missie!

De goudmarkt is niet iets alledaags waar gemiddelde Nederlandse huishoudens zich mee bezig houden én goud lijkt al snel onbereikbaar te zijn. Daarom willen wij goud éénvoudig te begrijpen maken én vooral toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar bescherming van reeds opgebouwd spaargeld of een oplossing tegen de alsmaar dalende rente (0,02%) en de blijvende hoge inflatie (2,2%).

Doelen zoals je pensioenpotje, sparen voor je kind en bijvoorbeeld het eerder aflossen van je hypotheek of een schenking aan je kinderen bij het kopen van een toekomstig huis.

Geen onnodige kosten of verrassingen en altijd veilig en verzekerde levering. Wij hanteren geen administratie kosten of minimale afname bij een bestelling. 

U kunt al bestellen vanaf 1 x 0,1 gram puur fijn goud in de webshop en uw goud wordt verzekerd en discreet geleverd. Investeer daarom ook slim en neem een beetje goud op in uw portefeuille.

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van fysiek goud voor het beschermen van uw spaargeld en hoe het precies werkt om goud te kopen? Schroom dan niet om te bellen voor een afspraak. Wij maken hier graag tijd voor vrij.

Telefoon: 010 808 00 20
E-mailadres: info@goudbarenkopen.nl

De waardering van www.goudbarenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 21 reviews.
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.