Slim sparen

BESTE PRIJZEN

UW BESTELLING IS ALTIJD VERZEKERD

WERELDWIJDE VERZENDING

BEL, MAIL OF LIVECHAT MET ONS

Slim sparen

Slim sparen? Bij Goudbarenkopen.nl kunt u 1 gram goudbaartjes kopen tegen de scherpst mogelijke prijs. Goudbaren kopen kunt u BTW-vrij doen en is een lange termijn belegging voor de toekomst.

1 gram goud kopen

Waarom goud kopen?

Goud is veilig en geeft een grote kans op waardestijging.
Financiële zekerheid creëren door goud te kopen is veilig en geeft een grote kans op waardestijging, omdat fysiek goud schaars is en als vermogensbeschermer wordt gezien door banken, landen en vermogende mensen.

Wat is de waarde van goud?

In tegenstelling tot het huidige papieren geld of giraal geld in de computers van de banken heeft fysiek goud een intrinsieke waarde die in de loop der tijd nooit is verdwenen.
Deze waarde komt vooral voort uit de fysieke kenmerken van goud. Goud is namelijk schaars, verdampt niet, arbeidsintensief om uit de grond te halen en wordt in de vorm van de vermogensbescherming over de gehele wereld als waardevol gezien3

Is er vraag naar goud?

Jazeker, de productie van goud neem al jaren af, terwijl de vraag juist toeneemt.
De goudproductie per jaar is 2800 ton per jaar en de vraag naar goud is per jaar 4000 ton. De hoge vraag heeft vooral te maken met de financiële onzekerheid en de toenemende vraag uit de technische sector die goudtoepassingen gebruiken in technische hoogwaardige producten.

De waardering van www.goudbarenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 21 reviews.
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.