Kinderspaarrekening

Spaarrekening voor kinderen

Vragen als waar kan ik het beste sparen voor mijn kinderen, komen wij steeds meer tegen. Sinds het uitbreken van de financiële crisis zijn ouders kritisch geworden bij het inrichten van spaardoelen voor hun kinderen. Als nooit tevoren kijken wij waar sparen voor mijn kinderen, de meeste zekerheid biedt en waar we ook nog kans maken op mooie winsten.

De meeste mensen staan niet stil bij goud sparen voor hun kinderen. Heel simpel, omdat dat bank en de belegger daar zelf niet over praten. Terwijl de bank, de verzekeraar én de staat, zelf grote delen van hun reserves omzetten in fysiek goud. Goud is namelijk het echte geld en heeft zich door de eeuwen heen bewezen. Goud behoudt altijd zijn constante waarde én biedt daarbij ook nog eens kant op gezonde winsten

 

Inleg

Vanaf €25,- per maand kunt u deelnemen aan het Kinder Spaarplan.

Looptijd

Het Kinder Goud Spaarplan loopt automatisch af op de 18e verjaardag van uw kind en heeft verder geen verplichte minimale looptijd.

Winst

De ingekochte korting geeft naast het gemiddelde resultaat van goud van 9,37 procent per jaar een extra ingebouwde winstresultaat van 3% per kalender jaar en nog eens 0,5% loyaliteitsgoud per maand vanaf het moment dat u voor € 3000.- reeds goud hebt ingekocht.

BESTE PRIJZEN

UW BESTELLING IS ALTIJD VERZEKERD

WERELDWIJDE VERZENDING

BEL, MAIL OF LIVECHAT MET ONS

De waardering van www.goudbarenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 21 reviews.
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.