sparen voor de studie van je kind

sparen voor de studie van je kind

U wilt sparen voor de studie van uw kind en bent op zoek naar de juiste oplossing. Sparen bij de bank levert u bijna niets meer op. 1 cent rente op uw 100 euro per jaar met een inflatie van 2,60 euro op diezelfde 100 euro per jaar is zeker niet de oplossing om de studie van uw kinderen zeker te stellen.

Fysiek goud heeft zich al honderden jaren bewezen als de echte valuta voor overheden en banken. Daarbij behoudt fysiek goud zijn waarde en biedt ook nog eens interessante potentiële winsten. Vanaf nu kan iedereen slim sparen in tastbaar goud met kleine investeringen van 50 of 75 euro per maand. Wie goud heeft, heeft namelijk altijd geld.

 

Inleg

Vanaf €25,- per maand kunt u deelnemen aan het Kinder Spaarplan.

Looptijd

Het Kinder Goud Spaarplan loopt automatisch af op de 18e verjaardag van uw kind en heeft verder geen verplichte minimale looptijd.

Winst

De ingekochte korting geeft naast het gemiddelde resultaat van goud van 9,37 procent per jaar een extra ingebouwde winstresultaat van 3% per kalender jaar en nog eens 0,5% loyaliteitsgoud per maand vanaf het moment dat u voor € 3000.- reeds goud hebt ingekocht.

BESTE PRIJZEN

UW BESTELLING IS ALTIJD VERZEKERD

WERELDWIJDE VERZENDING

BEL, MAIL OF LIVECHAT MET ONS

De waardering van www.goudbarenkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 21 reviews.
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.